‘Professional organizing, dat is op jouw lijf geschreven!’

Opruimen, structuur aanbrengen, orde in de chaos in huis scheppen: ik hou er (wél) van. Vroeger kon ik al lekker aanrommelen in m’n kamer. Ik smul van alle ‘opruim’- en styling programma’s op tv. Fris en opgeruimd, hou ik van. Net als van de boel zo af en toe eens lekker ‘re-stylen’ in huis. Voor mij is het een uitdaging om met een geringe investering het maximale aan sfeer te creëren. Ik word er blij van, het geeft me energie én rust. Opruimen, structuur aanbrengen en sfeer creëren, het maakt voor mij het verschil tussen een huis en míjn thuis.

We leven in een nogal hectische maatschappij. We zijn allemaal druk, druk, druk. En ondertussen proberen we alle ballen in de lucht te houden. En laten we eerlijk zijn, dat valt niet altijd mee. En dan schiet het ‘huishouden’ er wel eens bij in. Van ‘veel spullen’ verandert de sfeer in huis naar ‘rommelig’. En dan is de stap naar ‘een rotzooi’ doorgaans niet ver weg. Hoe langer je wacht met het op orde brengen, hoe groter de stap om te beginnen. Jammer, want een rustige thuisbasis is zo belangrijk. En rust en ruimte in huis zorgt voor rust in je hoofd.

Het is mijn missie om anderen te inspireren met mijn voorliefde voor opruimen. Om te helpen structuur aan te brengen in huis, administratie of agenda. Zodat ook jij optimaal kunt genieten van een opgeruimd en sfeervol (t)huis