Waarom…

RAET&DAET gelooft in de kracht van samenwerken: samen denken & samen doen. Waar iedere ondernemer zich met passie inzet voor zijn bedrijf ontstaat energie.

RAET&DAET gelooft dat we door het bundelen van ieders krachten en kwaliteiten nog meer energie krijgen en mooie resultaten mogen behalen. Door mee te denken & mee te doen. Met aandacht & daadkracht aan de slag. Laagdrempelig, persoonlijk & betrokken.

Iedere ondernemer is uniek & dat mag je zowel intern als extern uitstralen.

Wie ben jij…

 • Je bent ondernemer. Je runt een (eenmans)zaak. Je organiseert een evenement.
 • Je wilt je bedrijfsvoering professionaliseren. Beter zichtbaar zijn. Een betere balans tussen offline en online zichtbaarheid realiseren. Je bedrijf (online) duidelijker op de kaart zetten Je product of dienst promoten. Een positieve uitstraling hebben op (toekomstige) medewerkers.
 • Je realiseert je zichtbaar(der) te moeten zijn via social media of wilt je website meer gaan gebruiken als je visitekaartje. Maar je vindt het lastig elke week nieuwe content te bedenken of de tijd te vinden om hiermee aan de slag te gaan. Het content beheer uitbesteden is dan een logische stap. Ik ontzorg je op het gebied van content creatie en het plaatsen op de door jou gewenste kanalen.

Jouw hulpvraag…

 • Social media? Leuk, maar hoe zet je dat professioneel op en zorg je dat het voor je wérkt? Ermee beginnen is één, het consequent doorvoeren is twee.
 • Je bent ZZP-er en wilt gewoon met de uitvoering van je werk bezig zijn; wie helpt je dan met je online promotie en zichtbaarheid?
 • Het is tijd voor een nieuwe website. Hoe pak je dat aan?
 • Je hebt een mooie website; waar haal je de tijd, energie en inspiratie vandaan om die voortdurend up-to-date te houden?
 • Je organiseert een actie of evenement; daar gaat veel tijd in zitten. Hoe zorg je er dan ook nog voor dat er online (en offline) ruchtbaarheid aan wordt gegeven?
 • Je hebt een organisatorisch vraagstuk. Je wilt bijvoorbeeld meer structuur aanbrengen in je organisatie of kunt tijdelijke ondersteuning gebruiken voor het verbeteren van de interne communicatie.

Mijn uitdaging…

Jouw hulpvraag kan mijn uitdaging zijn. Ik heb ervaring en interesse in content creatie en beheer en vind dat ook (juist) de ‘kleinere’ ondernemer online zichtbaar moet zijn. Tevens onderstreep ik het belang van een actuele website, het is immers het visitekaartje van je organisatie. Daarnaast hou ik van (kleinschalige) organisatorische vraagstukken. Wat ik zoal voor je zou kunnen betekenen:

 • Vorm en uitwerking geven aan social media beleid (content creatie en beheer)
 • Coördinatie rondom de lancering van een nieuwe website (van het inventariseren van de wensen, het contacteren van de vormgever, de coördinatie rondom het schrijven van de content tot de integratie met het social media beleid)
 • Up to date houden van website (content creatie en beheer)
 • Projectmatige ondersteuning (denk aan het verzorgen van de social media bij een actie of evenement)
 • Schrijven van korte zakelijke teksten (blogs, nieuwsberichten) voor website of nieuwsbrief
 • Tijdelijke ondersteuning bij organisatorische vraagstukken (bijvoorbeeld voor het aanbrengen van meer structuur in de organisatie).

RAET & DAET gelooft in de kracht van het netwerk en werkt zodoende samen met andere professionals.

Uitgangspunten…

Icons-01

AANDACHT
 Jouw bedrijf: vertel! Ik luister.
Ontbreekt het je aan kennis?
Inspiratie? Tijd?

Icons-02

SAMENWERKEN
RAET & DAET gelooft in de kracht van samen werken. Van samenwerken. Jij staat aan het roer. RAET & DAET staat je bij. Door mee te denken of mee te doen.

Icons-04

RESULTAATGERICHT
Focus op het resultaat.
En op de weg er naartoe.
De stip op de horizon.

persoonlijke-kaart-van-de-ronde-vorm_318-34268

NO NONSENSE
Eén contactpersoon.
Eén aanspreekpunt. Geen bla bla.
Korte lijnen. Informeel.

Icons-05

COMMUNICATIE
Zonder succesvolle communicatie geen succesvol resultaat. Interne communicatie in je bedrijf. Externe communicatie. Zichtbaarheid. Online. Offline.

Icons-03

DAADKRACHT
Eerst denken. Dan doen.
Raad? Of Daad?
Aan de slag!

Over RAET & DAET…

Organisatie, communicatie, samenwerken, ontzorgen, dienstverlenen: een aantal elementen die als rode draad door mijn werkende leven lopen. Het werkende leven dat ik ben begonnen als consultant werving & selectie, waarna ik na enkele jaren de overstap maakte naar een beleidsmatige functie die na verloop van tijd een meer organiserende en communicatieve invulling kreeg. Halverwege 2018 was het even tijd voor ‘bezinning’. Wat zijn mijn ambities voor mijn nabije werkende toekomst? Eerst maar eens mijn interesses op een rijtje zetten, durven zeggen waar ik blij van word, uitspreken waar mijn kracht ligt én wat mijn wensen zijn. Interesses: communicatie en organisatie (vraagstukken). Ik word blij van samenwerken, anderen ontzorgen, het werken aan een concreet vraagstuk, het toewerken naar een doel en daarmee het bereiken van resultaat. Mijn kracht: mijn  dienstverlenende karakter, voorliefde voor planning en organisatie, betrokkenheid, klantgerichtheid en op zijn tijd m’n (positief) kritische blik.

Van vroegs af aan kriebelt het bij mij om ‘iets voor mezelf te beginnen’, een gedachte die me waarschijnlijk met de paplepel is ingegoten als dochter van een ondernemer. Wat beweegt ondernemers in hun vak, hoe runnen zij hun business, waarin zijn ze een voorbeeld voor anderen en op welk vlak kunnen ze wellicht ondersteuning gebruiken: dát vind ik interessant. Met het uitspreken van mijn wens leken alle puzzelstukjes op z’n plek te vallen en was het moment daar om als ZZP-er aan de slag te gaan.

Ik ben Anne-Marie van Gool en met veel enthousiasme en vol energie run  ik RAET & DAET. Als je meer over mij wilt weten verzoek ik je mijn LinkedIn profiel te bekijken of contact met me op te nemen.

Tijdgebrek of inspiratielek?

Ontbreekt het je aan tijd, kennis of inspiratie om jezelf goed op de online kaart te zetten, om van je website een mooi visitekaartje te maken of worstel je met een organisatorisch vraagstuk waar je graag eens over zou willen sparren? Waar jij online of offline over struikelt, kan ik je wellicht verder helpen.

Laat gerust van je horen, ik denk graag met je mee!