RAET & DAET bestaat 2 jaar!

Twee jaar alweer! Twee jaar zelfstandig ondernemer. Twee jaar werken voor leuke opdrachtgevers. Twee jaar aan m’n eigen weg timmeren. Nog steeds blij met de zakelijke weg die ik ben ingeslagen. ‘Wat stoer dat je voor jezelf begint’ is een veelgehoorde opmerking. ‘Ik ben eigenlijk helemaal geen dare devil hoor’ was mijn standaard reactie. Grappig, want tegen die ander zou ik op mijn beurt precies hetzelfde zeggen.

Inmiddels twee jaar verder. Het feit dat RAET&DAET bestaat, ik iedere dag met plezier voor mijn opdrachtgevers aan de slag ga (ook het afgelopen gekke jaar, dank voor jullie commitment!) en ook nog eens ontzettend veel zin heb om nieuwe plannen te maken: daar ben ik dan stiekem best trots op. Natuurlijk, het is soms even zoeken. Het zelfstandig ondernemerschap brengt ook onzekerheden met zich mee. Jazeker, je moet zo af en toe concessies doen. Je plannen bijstellen. Daar staat tegenover dat ik samen mag werken met leuke mensen, dat ik me graag laat inspireren door andere (zelfstandig) ondernemers, dat ik mooie klussen heb afgerond en iedere dag weer leer van mezelf of een ander. Tel daarbij op een portie vrijheid en flexibiliteit en ik stap met vertrouwen en plezier mijn derde ondernemersjaar in.

Een jaar waarin ik met minstens zoveel plezier en toewijding aan de slag ga, waarin ik open sta voor nieuwe samenwerkingen en beschikbaar wil zijn voor enkele flexibele opdrachten. Een jaar waarin ik meer focus ga aanbrengen. Immers al doende leer je en dat betekent keuzes (durven) maken. 100% focus op communicatie. RAET&DAET verzorgt voor ondernemers in het MKB het gehele social media beheer en schrijft (SEO) blogteksten voor websites en/of zakenmagazines. Op diverse thema’s inzetbaar. ‘Ondernemen’, ‘Wonen’ en ‘Lifestyle’ hebben een streepje voor. Dat streepje voor is ook van toepassing op Instagram.

Wie jarig is trakteert. Klein dingetje: ik hou niet van taart (nee, echt niet). En eerlijk, ik geloof ook niet in een actie of tijdelijk aanbod. Bel me liever op het moment dat de nood aan de man (of vrouw) is en je nu toch écht je social media beheer wilt uitbesteden of van plan bent om structureel die blogs op je website te plaatsen. Dan drinken we een kop thee (kan ook digitaal) en wie weet geef ik in 2021 jouw online zichtbaarheid zomaar (juist in deze tijd heel belangrijk) een boost!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*