Focus op online zichtbaarheid, juist nu!

Ben jij je ervan bewust dat het juist nu belangrijk is om online extra goed zichtbaar te zijn? Besteed je tijd en energie aan het schrijven van goede content? Kies je voor de juiste toonzetting, heb je oog voor de inhoud en durf je vooral ook wat humor te gebruiken? Werk je al met een content kalender? Structuur en continuïteit zijn namelijk belangrijke voorwaarden voor online succes.

Laat zien wie je bent. Waar je voor staat. Waarom jij, je bedrijf, je product of dienst uniek is. Vertel over je toegevoegde waarde. Deel je ideeën. Geef gratis tips. Zeg gewoon even hallo. Wees behulpzaam. Help een ander. Wees zichtbaar.

Want ieder bedrijf is uniek. Jouw bedrijf, product of dienst is uniek. Hoe klein of groot je ook bent. En je mag gezien worden. Juist nu! Offline en online. Mensen zijn veel online dus zorg dat je regelmatig in hun tijdlijn voorbij komt. Zorg voor continuïteit in je online zichtbaarheid. Wees je bewust van een goede balans: inspireer, informeer, geef weg, deel uit en ben soms ook gewoon even commercieel.

Inspiratie, structuur of hulp nodig bij je communicatie en content creatie? RAET&DAET denkt graag met je mee en helpt je op weg. annemarie@raetendaet.nl

En ja, #staysafe, #supportyourlocals en #letsdothistogether♡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*