Hittegolf!

Terwijl een groot deel van Nederland vakantie viert, zijn er ook gewoon mensen die aan het werk zijn. Die al vakantie hebben gehad, het nog tegoed hebben of die juist nu hun geld moeten verdienen. In deze periode. Onder deze weersomstandigheden. Juist onder deze weersomstandigheden. Het is warm in Nederland, heel warm. De mussen vallen van het dak. En jij bent aan het werk. Wat doe jij om je hoofd koel te houden?

Hittegolf

Het RIVM heeft in verband met de aanhoudende en te verwachten hitte het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Supermarkten zijn deze dagen een aangename place to be; je zou spontaan drie keer aanleggen op je mandje met eten. Ook in kantoorgebouwen kan het aangenaam vertoeven zijn, lang leve de airconditioning. Maar er zijn ook plaatsen waar het minder prettig is om te verblijven onder deze weersomstandigheden. Kantoren zonder airco, fabriekshallen of werken op buiten locaties.

Hoe houd jij je hoofd koel?

Aangepaste werktijden. Extra watervoorzieningen. IJsjes voor je medewerkers. Of voor jezelf. Extra vroeg beginnen en op tijd stoppen. Wat doe jij om je hoofd (en dat van eventuele medewerkers) koel te houden?

Succes met de hitte, keep it cool en voor wat vandaag niet afkomt… mañana mañana!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*