RAET&DAET Rabo Starter van het Kwartaal!

Yes! RAET&DAET is verkozen tot Starter van het Kwartaal door de Rabobank Hart van Brabant. Ik voel me vereerd en ben best een beetje trots. Starten als zelfstandig ondernemer is een superleuk, bijzonder interessant, een uitdaging en ook hard werken. Naast de eer, want dat is het, is die PR boost van de Rabobank een welkome aanvulling op mijn eigen plannen.

Ondernemers helpen met een vliegende start

‘Ieder kwartaal organiseren we de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing en helpen we ondernemers met een vliegende start. Beginnen met een bedrijf is stap 1, succesvol worden en blijven is stap 2. De winnaar van de verkiezing ontvangt een mediaboost. Een kwartaal lang zorgen we voor publiciteit voor je bedrijf, en je ontvangt één jaar lidmaatschap van een ondernemersvereniging, hiermee helpen we je bij het vergroten van je zakelijke netwerk.’
(Bron: Rabobank Hart van Brabant)

Gefeliciteerd, je bent genomineerd!

Een mailtje sturen kan geen kwaad, was mijn gedachte nadat ik geattendeerd was op deze verkiezing. Zo gezegd, zo gedaan. Begin April ontving ik het bericht ‘Gefeliciteerd! Je bent genomineerd voor de Starter van het Kwartaal Verkiezing’. Verrast en vereerd, wat leuk dat ik, samen met twee andere ‘jonge’ ondernemers, mijn bedrijf mag presenteren en kans maak op de titel. Aan de slag met de voorbereiding; wat wil ik vertellen over RAET&DAET zodat ik mijn enthousiasme over kan brengen op de ontvangers?

Een goede voorbereiding…

Eerst wat over de doelgroep waar ik graag mee samenwerk: de MKB ondernemer en ZZP-er. Wat willen zij het liefste doen (ondernemen) en wat moeten zij allemaal doen qua dagelijkse werkzaamheden (aansturen, coördineren, structureren, promoten, offline en online)? Waar zouden zij bij geholpen kunnen worden én hoe kan ík een steentje bijdragen aan het vergroten van hun plezier in het ondernemerschap (meedenken en meedoen op het gebied van communicatie en organisatie)?
Daarna iets over mezelf; wie ben ik, waarom ben ik gaan ondernemen, waar staat RAET&DAET voor en waarin onderscheidt RAET&DAET zich? En natuurlijk mag mijn geloof in de kracht van samenwerken en netwerken niet ontbreken; samen kun je elkaar inspireren en verder helpen.

Ja, hiermee heb ik mijn verhaal verteld en RAET&DAET gepresenteerd.

En de winnaar is…

Donderdagochtend 18 april om 9.00 uur werden de genomineerden verwacht bij de Rabobank in Oisterwijk. Na de ontvangst en het welkom mag ik als tweede mijn bedrijf pitchen. Spannend, maar heb er wel een goed gevoel over, ik heb verteld wat ik graag wilde vertellen en voel me enthousiast. Na de derde pitch trekt de jury zich terug. We wachten af… Uiteindelijk komt het verlossende woord…
RAET&DAET is dit kwartaal de winnaar. Yes, ik ben verrast en blij!

Nooit verkeerd, een PR boost!

Een bedrijf starten is spannend. Ondernemen is spannend. Klanten staan niet meteen in de rij. Je moet inventief zijn, je moet doorzetten (‘de aanhouder wint’), geduld hebben (niet mijn sterkste punt), maar vooral geloven in wat je doet (en dat zit wel goed!). Naast de eer (dat is het!) gaat de Rabobank RAET&DAET een PR boost geven.
Heel leuk, ik heb er zin in en ben benieuwd wat dit kwartaal weer gaat brengen!

Lees meer over de Starter van het Kwartaal verkiezing én bekijk de filmpjes van eerdere winnaars 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*