PORTFOLIO: Regio Business

Leuk nieuws! Regio Business is toegevoegd aan het portfolio van RAET & DAET. De uitdaging: content creatie en beheer rondom de maandelijkse BOB Borrels. Veel zin om te zorgen voor afwisselende, prikkelende en zakelijke berichten met op z’n tijd een persoonlijk tintje en een vleugje humor.

Over Regio Business

Als je in Noord-Brabant woont, ondernemer bent en het belang van netwerken onderstreept, ben je vast en zeker bekend met Regio Business. Regio Business is namelijk een professionele netwerkorganisatie die zich richt op actieve ondernemers, managers en bestuurders van bedrijven, overheid en kennisinstellingen in Oost-, Midden- en West-Brabant. Hun uitgangspunt is dat door het opbouwen en onderhouden van een duurzaam netwerk je sneller en effectiever je doel bereikt: succesvol ondernemen. Regio Business helpt dit doel te bereiken. Dat doen ze door het aanbieden van het 3D Business concept: offline met drie regionale zakenmagazines, face-2-face via BOB Events en online met hun Business platform.

Online én offline!

Regio Business onderstreept het belang van online én offline zichtbaar zijn. Juist die combinatie maakt dat je vindbaar en voortdurend zichtbaar bent. Het hebben van de juiste contacten en relaties is in de huidige tijd steeds belangrijker. Het opbouwen en onderhouden van een duurzaam netwerk helpt ondernemers sneller en effectiever bij het bereiken van hun doel: ondernemen met passie in een succesvol bedrijf. Regio Business werkt dan ook volgens het 3D Business concept: een driedimensionaal medium, beeld of prestatie. Zo ook de drie pijlers van Regio Business: offline, face-2-face en online.

De gezichten achter Regio Business

Gian en Mariëlle Ploegmakers zijn de drijvende kracht achter Regio Business. Samen met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers laten zij elk (nieuw) lid zich welkom voelen en met trots over zijn of haar bedrijf vertellen. Elke uitgave van het zakelijke magazine en elke netwerk bijeenkomst (van BOB debat tot BOB Talkshow en BOB Borrel) wordt tot in de puntjes voorbereid; het mag de lezers en bezoekers aan niets ontbreken. Humor en inhoud zijn nauw met elkaar verbonden. ‘Wij willen ondernemers prikkelen en uitdagen. Elke keer opnieuw.’

RAET & DAET & Regio Business

Regio Business is een professionele netwerk organisatie. Ze gaan voor de inhoud en verliezen daarbij de klant zeker niet uit het oog. Zowel in de zakelijke magazines als tijdens de BOB Borrels is er oog voor ieder (nieuw) lid. Juist die combinatie van inhoudelijke thema’s en persoonlijke benadering maakt ze voor mij een prettige partner om mee samen te gaan werken. De ervaring leert dat ze prettig benaderbaar zijn, ruimte laten voor (persoonlijke) ontwikkeling, houden van eigen initiatief en gevoel hebben voor humor (niet onbelangrijk;-))

Kortom: een mooie samenwerking met deze professionele, gedreven en gezellige club ligt in het vooruitzicht!

Nieuwsgierig geworden?

Ondernemer en nog geen lid? Je bent van harte welkom om (eenmaal gratis) deel te nemen aan een BOB Borrel. Op die manier kun je kennismaken met het team van Regio Business, je laten informeren over de mogelijkheden en proeven van hun business concept.
Zeker doen, er wordt op je gewacht bij het BOB Meetingpoint!

Bezoek de website voor meer informatie

Volg Regio Business via Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*

Communicatie | Organisatie: deel jouw verhaal & inspireer!

Ben je trots op je bedrijf, product, dienst? Is er een organisatorisch element in je organisatie waar je trots op bent? Is er een goede online/offline balans? Voer je een succesvol social media beleid? En wil je graag je verhaal delen?

Laat van je horen ; wie weet staat hier binnenkort jouw verhaal!