RAET & DAET bestaat!

Medio 2018 heb ik de eerste contouren geschetst van mijn plannen om aan de slag te gaan als ZZP-er. Vervolgens brak een periode aan waarin ik mijn ideeën verder heb uitgedacht en uitgewerkt. Het bedenken van een bedrijfsnaam, het concretiseren van mijn dienstverlening, het realiseren van een website, het ontwikkelen van een huisstijl en het schrijven van de eerste blogs. Vandaag heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en daarmee is mijn eigen bedrijf een feit!

Dienstverlening

Communicatie en organisatie lopen als een rode draad door mijn studerende en werkzame leven. Ondernemen boeit me en voor mezelf beginnen is een ambitie die ik stiekem al lang heb. De afgelopen periode werd 1+1+1…3. Ondernemers willen ondernemen. Mijn ervaring leert dat ze vaak minder tijd hebben voor (of kennis hebben van) rand voorwaardelijke zaken, zoals het voeren van een consequent social media beleid, het actueel houden van hun website of bepaalde organisatorische werkzaamheden (bijv. het aanbrengen van organisatorische structuur of het bewaken van de interne communicatie). Daar waar het ondernemers aan tijd of inspiratie ontbreekt op het gebied van communicatie en organisatievraagstukken wil ik graag ondersteuning bieden en ontzorgen; zowel online als offline.

Samenwerken

Ik geloof in de kracht van netwerken en in samenwerking. Door samen te gaan werken met andere professionals uit mijn netwerk verbreed ik mijn dienstverlening en streef ik ernaar potentiële opdrachtgevers van A tot Z te kunnen ondersteunen.

ZZP-er!

Een goed netwerk, vol enthousiasme en met 100% inzet, dat zijn de ingrediënten waarmee ik de komende periode met plezier van start ga. 2019: een nieuw jaar, een nieuwe ronde, een nieuwe uitdaging. Ik ga aan de slag als ZZP-er! Spannend en leuk om te beginnen aan een nieuw avontuur: RAET & DAET bestaat!

Heb jij recent ook de stap gezet om je eigen bedrijf te beginnen, heb je een winkel geopend of ben je als ZZP-er gestart in de zakelijke dienstverlening? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Wat ga je doen, hoe heb je je bedrijf gelanceerd en hoe is de start verlopen?

Dé handtekening!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*